Allt vi människor gör och är intresserade av går att blogga om! Fantastiskt tycker vi och därför har vi valt att tillägna bloggen åt att beskriva en rad olika områden som kan tänkas intressera många. Det kan även tänkas bli en kedjeeffekt, om du gillar ett av våra inlägg så kanske du väljer att läsa ytterligare ett och så vidare.

Varför bloggar vi just om dessa ämnen?

Svaret är ganska enkelt, för att vi själva är intresserade av dessa. Det märks om en skribent är intresserad av ämnet eller inte, och därför blir läsglädjen ekvivalent. Märks det att texten är passionerat skriven så blir du förhoppningsvis engagerad. Vi försöker också skriva på ett lättsmält sätt, det vill säga inte allt för detaljspäckat utan mer översiktligt.

Varför ska jag läsa en blogg som handlar om bloggar?

Det kan tyckas lite underligt att läsa artiklar om bloggar på just en blogg, men det kan redogöras för. Det är nämligen så att många bloggare inte själva beskriver varför de bloggar. De skriver ofta bara längst upp på sidan i biografin vad bloggen handlar om, inte varför de bloggar. Och enligt oss är det viktigt att utreda varför så många kan lägga timmar varje vecka på att uppdatera bloggen.

Det är så de flesta analytiker jobbar. Det är få som ifrågasätter böcker som handlar om Bibeln eftersom man inte får den fullständiga bilden av att bara läsa Bibeln. Det gäller att få en utomståendes perspektiv till det som sker i samhället.

Med det sagt så hoppas vi att du kommer njuta av bloggen!